Xiaomi Mi 10: Κυκλοφορεί Φεβρουάριο, χαρακτηριστικά και τιμή

Techblog.gr

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύθηκαν αρκετές πληροφορίες για το Xiaomi Mi 10. Οι πληροφορίες προέρχονται από πολλαπλές πηγές, όπως τον Product Manager της Xiaomi, Wang Teng Thomas, και την ιστοσελίδα ενός λιανοπωλητή. Πάμε να δούμε λοιπόν όλα όσα μάθαμε.

Χαρακτηριστικά

Με βάση τη σελίδα του λιανοπωλητή, το Xiaomi Mi 10 θα έχει curved οθόνη 6,57 ιντσών AMOLED με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και in-display fingerprint scanner. Στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο Snapdragon 865 με Adreno 650, 12GB LPDDR4X μνήμη

RAM, και 256GB ή 512GB UFS 2.1 εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Σε επίπεδο καμερών, το Xiaomi Mi 10 θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα με την κύρια στα 64MP. Οι άλλοι τρεις αισθητήρες θα είναι ένας wide-angle 12MP, ένα τηλεφακός 8MP και ένας macro 2MP. Όσον αφορά την selfie, θα είναι διπλή σε punch hole με την κύρια στα 32MP και τη δευτερεύουσα να είναι ένας wide-angle 8MP.

Κατά τα άλλα, το Mi 10 θα έχει μπαταρία 4.500mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 66W και ασύρματης φόρτισης 40W. Το smartphone θα τρέχει MIUI 11 βασισμένο σε Android 10, θα υποστηρίζει 5G, NFC, Bluetooth 5.1 και dual GPS.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η κινέζικη κατασκευάστρια έχει ξεκινήσει τη σταθερή αύξηση των τιμών στα smartphones της, έτσι περιμένουμε το Xiaomi Mi 10 να είναι πιο ακριβό από το Xiaomi Mi 9. Ωστόσο, η τιμή που έχει το smartphone στη σελίδα του λιανοπωλητή είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Στο online κατάστημα, το επερχόμενο flagship τιμολογείται στα 670 δολάρια Αμερικής ή περίπου 602 ευρώ. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση 150 δολάρια Αμερικής ή περίπου 134 ευρώ, σε σύγκριση με την τιμή εκκίνησης του Xiaomi Mi 9, που ήταν 520 δολάρια Αμερικής ή περίπου 468 ευρώ.

Από εκεί και έπειτα, περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τα Xiaomi Mi 10 μετά το Spring Festival στην Κίνα, που ολοκληρώνεται τέλη Ιανουαρίου, οπότε κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου. Όσον αφορά την κυκλοφορία, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει άμεσα διαθέσιμο στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα