Xiaomi Mi 10 Pro: Φωτογραφία από το διάστημα και βίντεο zoom στη Σελήνη από την γη

Techblog.gr

Η Xiaomi με σκοπό την διαφήμιση της κάμερας του Mi 10 Pro κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο σύμφωνα με το οποίο η κάμερα ταξίδεψε με δορυφόρο έως το διάστημα για να τραβήξει ένα βίντεο. Ο δορυφόρος ξεκίνησε από την Γη το 2019 με την ίδια κάμερα των 108MP η οποία έχει ενσωματωθεί στο flagship smartphone της εταιρείας. Στο βίντεο συνολικής διάρκειας ενός λεπτού και εικοσιεπτά δευτερολέπτων βλέπουμε μόλις 8 δευτερόλεπτα τραβηγμένα με την κάμερα του smartphone. Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο που τραβήχτηκε

με την κάμερα του Mi 10 Pro ξεκινάει στο 0:54.

Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε και ένα άλλο βίντεο στο YouTube από έναν χρήστη ο οποίος τράβηξε με το ίδιο smartphone για να δείξει την ικανότητα της κάμερας. Στο παρακάτω βίντεο χρήστης Creator Studio, άνοιξε την κάμερα του κινητού, ανέβασε το zoom και στόχευσε το φεγγάρι το οποίο καταφέρνει να αποτυπωθεί με μεγάλη λεπτομέρεια.

Το Xiaomi Mi 10 Pro βρίσκεται στην κορυφή του DxOMark μαζί με το OPPO Find X2 Pro με συνολικά 124 πόντους, ξεπερνώντας flagship smartphone άλλων εταιρειών όπως το Mate 30 Pro, Pixel 4 XL και iPhone 11 Pro Max.  Το Xiaomi Mi 10 Pro έχει τετραπλή κάμερα στην πλάτη με την κύρια να ανέρχεται στα 108MP. Αυτή η κάμερα συνοδεύεται από 12MP depth, ultra wide 20MP και telephoto 8MP με hybrid zoom 10x.

Keywords
Τυχαία Θέματα