Surface Duo: Τρέχει ταυτόχρονα 2 ξεχωριστά PUBG

Αν νομίζεται πως δεν είναι αρκετά δυνατό το Surface Duo θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε, καθώς μπορεί να τρέχει ταυτόχρονα 2 ξεχωριστά PUBG sessions. Την ανακάλυψη έκανε ο YouTuber Shane Craig, ο οποίος έχει ανεβάσει αρκετά tutorials και updates για τη dual screen συσκευή της Microsoft.

O ίδιος θέλησε να αποδείξει πως το Surface Duo

είναι μία αρκετά δυνατή συσκευή, παρά το περσινό SoC ή τα μόνο 6GB μνήμης RAM. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο η συσκευή έχει τη δύναμη να τρέξει ταυτόχρονα στις δύο οθόνες ξεχωριστά session του δημοφιλούς battle-royale και μάλιστα χωρίς κολλήματα ή lag. Φαίνεται πως η Microsoft έχει κάνει όντως καλή δουλειά στο optimization τόσο του hardware, όσο και του software.

Από την άλλη βέβαια, ακούμε συνέχεια πως υπάρχουν bugs στο Surface Duo. Ίσως το εν λόγω παράδειγμα με το PUBG μας δείχνει πως δε φταίει τόσο το hardware, αλλά το ανύπαρκτο optimization από πλευράς των developers για να αξιοποιούν σωστά οι εφαρμογές το νέο form-factor. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν τα πράγματα βελτιωθούν ή αν τελικά οι αγοραστές ψάξουν άλλες λύσεις, όπως είχε γίνει και με τα Windows 10 Mobile.

Surface Duo: Τρέχει ταυτόχρονα 2 ξεχωριστά PUBG - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα