Samsung: Διέγραψε τα διαφημιστικά βίντεο που σχετίζονταν με την απουσία της θύρας ακουστικών

21:46 8/8/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές εταιρείες, όπως η Google, η Samsung, η Huawei και η Xiaomi, να κοροϊδεύουν με poster και διαφημίσεις η μία την άλλη. Επιπλέον, το μέτωπο ενάντια στην Apple καλά κρατεί. Βέβαια, όλα αυτά αποτελούν μέρος του ανταγωνισμού των εταιρειών, οι οποίες προσπαθούν να εκθειάσουν τα προϊόντα τους έναντι

αυτών που προσφέρουν οι αντίπαλοι τους.

Τον Νοέμβριο του 2017 η Samsung είχε κυκλοφορήσει μία διαφήμιση με όνομα Growing Up. Στη συγκεκριμένη διαφήμιση η εταιρεία κορόιδευε την Apple για την απουσία της θύρας ακουστικών στο iPhone X, το notch και την έλλειψη ασύρματης φόρτισης.

Πέρα από τη διαφήμιση Growing Up, η εταιρεία κυκλοφόρησε και άλλες διαφημίσεις οι οποίες σχολίαζαν αρνητικά τα dongles του iPhone. Μία από αυτές ήταν η Ingenious που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018. Η διαφήμιση αυτή στόχευε τις LTE ταχύτητες των iPhone, για μία ακόμη φορά την έλλειψη της θύρας ακουστικών και την αναγκαία χρήση dongles.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα και την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 10. Τα νέα flagships της εταιρείας προσφέρουν ένα σωρό εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχουν θύρα ακουστικών.

Φαίνεται ότι η Samsung ήθελε να εξαφανίσει από προσώπου γης τις παραπάνω διαφημίσεις. Το Business Insider ανακάλυψε ότι η εταιρεία κατέβασε τις διαφημίσεις από τα κανάλια της στο YouTube και αποδέχθηκε την έλλειψη της θύρας ακουστικών και τη χρήση dongles.

Η ιστοσελίδα κατάφερε να εντοπίσει ένα κανάλι της εταιρείας το οποίο διατηρεί ακόμη μία από τις διαφημίσεις. Αυτό είναι το κανάλι της Samsung Μαλαισίας, στο οποίο ανήκει και το βίντεο στην κορυφή του άρθρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα