Samsung Galaxy Z Flip 5G: Το Mystic Bronze χρώμα πρωταγωνιστεί σε νέο βίντεο

pic.twitter.com/vdHgDADPUu

— Evan Blass (@evleaks) July 10, 2020

Μπορεί να μην περιμένουμε πολλές αλλαγές από το επερχόμενο Galaxy Z Flip 5G σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, όμως φαίνεται πως και αυτό, όπως η σειρά Note 20 και το Galaxy Watch 3, θα έρθει στο νέο χρώμα Mystic

Bronze.

Ο @evleaks δίνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που φαίνεται να είναι το trailer του επερχόμενου clamshell. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, αλλά ήδη γνωρίζαμε, η συσκευή δε θα έχει καμία αλλαγή εμφανισιακά με το Galaxy Z Flip, εκτός από το νέο χρώμα. Επίσης, η άλλη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων θα είναι η ενσωμάτωση του Snapdragon 865+.

Εκτός τα παραπάνω στοιχεία, ο @MaxWinebach μας δίνει νέες πληροφορίες για τις κάμερες της συσκευής, οι οποίες είχαμε την ελπίδα ότι θα αναβαθμιστούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κάμερες παραμένουν ακριβώς οι ίδιες, δηλαδή δύο αισθητήρες των 12MP. Η μπαταρία, η οθόνη ακόμα και το μέγεθος της οπής παραμένουν τα ίδια.

Μία ακόμα μικρή διαφορά είναι το πάχος της συσκευής, καθώς θα είναι 0.5 χιλιοστά πιο παχύ, με το ύψος της να ανεβαίνει κατά 0.1 χιλιοστά. Το Galaxy Z Flip 5G αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με τα Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Note 20 στις 5 Αυγούστου, χωρίς να γνωρίζουμε αν η κυκλοφορία της συσκευής γίνει άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα