Samsung Galaxy Z Flip 5G: Ποζάρει στο χρώμα Mystic Bronze

18:26 2/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Χθες είδαμε για πρώτη φορά επίσημα renders του Samsung Galaxy Note 20, τα οποία προήλθαν από διαρροή της Samsung Ρωσίας και μας έδειξαν, πέραν από το τριπλό σύστημα κάμερας, τη νέα, χρωματική επιλογή, με την ονομασία Mystic Bronze.

Σήμερα, ο @Evleaks ανέβασε νέα

renders του Samsung Galazy Z Flip 5G, το οποίο και αυτό θα κυκλοφορήσει σε αυτό το νέο χρώμα. Η συσκευή θα έχει ένα frosted φινίρισμα στα σημεία που υπάρχει γυαλί, σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο που ήταν γυαλιστερά τα εν λόγω μέρη.

https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/20/07/galaxy-z-flip-5g-mystic-bronze/gsmarena_001.mp4

Πέραν αυτού, τα σημεία που έχει γυαλί η συσκευή με αυτά που είναι αλουμίνιο έχουν μία μικρή διαφορά στον τόνο του Bronze που χρησιμοποιούνε, χωρίς βέβαια να χαλάει το αισθητικό αποτέλεσμα. Να θυμίσουμε επίσης πως και το Galaxy Watch 3 των 41 χιλιοστών εμφανίστηκε σε Bronze.

Το Galaxy Z Flip 5G αναμένεται να διατηρήσει την εμφάνιση του Galaxy Z Flip, με ανανεωμένες κάμερες και τον Snapdragon 865+. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Galaxy Fold 2 και τη σειρά Galaxy Note 20 στις 5 Αυγούστου, όπου και θα γίνει ψηφιακά το event Unpacked 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα