Samsung Galaxy S20: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της κάμερας λίγο πριν την παρουσίαση

Techblog.gr

Η Samsung θα παρουσιάσει σήμερα τη νέα flagship σειρά smartphone η οποία ακούει στο όνομα Galaxy S20. Όπως γνωρίζουμε από πληροφορίες τα Galaxy S20 και S20+ θα έχουν μία σημαντική διαφορά σε σχέση με το flagship smartphone, το οποίο θα ονομάζεται Galaxy S20 Ultra. Αυτή

η διαφορά θα εντοπίζεται στο πεδίο της κάμερας όπου η Ultra έκδοση θα έχει κύρια κάμερα με αισθητήρα 108MP ενώ τα δύο μικρότερα θα έχουν κύρια κάμερα στα 12MP.

Στο διαδίκτυο, μία μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση των smartphone διέρρευσαν φωτογραφίες του module της κάμερας οι οποίες δείχνουν την ακριβή διάταξη των καμερών. Όπως λοιπόν μπορούμε να δούμε το Samsung Galaxy S20 Ultra θα αποτελείται από κύρια κάμερα στα 108MP, 12MP ultra wide, 48MP telephoto και τέλος μία Depth Vision. Τα S20 και S20+ από την άλλη θα αποτελούνται συνολικά από τρεις κάμερες οι οποίες θα είναι 12MP κύρια, 12MP ultra wide και 64MP telephoto.

Στο front panel στο οποίο θα υπάρχει το κεντρικά τοποθετημένο punch-hole το οποίο μας παρουσίασε η Samsung με τα Galaxy Note 10, θα υπάρχει μία και μοναδική κάμερα στα 40MP για την περίπτωση του S20 Ultra και 10MP στα S20 και S20+.

Keywords
Τυχαία Θέματα