Samsung Galaxy S20: Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες θήκες

Techblog.gr

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα νέα της flagships στο Unpacked Event 2020. Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τα Samsung Galaxy S20, και τώρα διέρρευσαν οι επίσημες θήκες τους.

Ο γνωστός πλέον tipster, Ishan Agarwal, δημοσίευσε τις θήκες που ετοίμασε η εταιρεία για τα Galaxy

S20. Αν και στις φωτογραφίες βλέπουμε αρκετές επιλογές, κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσουν ακόμα περισσότερες επίσημες θήκες.

Οι νέες θήκες των Galaxy S20

Η πρώτη θήκη των Samsung Galaxy S20 έχει αρκετά αυξημένο πάχος, είναι στιβαρή και διαθέτει ενσωματωμένο stand για κάθετη ή οριζόντια τοποθέτηση του smartphone.

Περνώντας στη δεύτερη θήκη, αυτή είναι η Clear View που διαθέτει ένα “παράθυρο” στο καπάκι το οποίο επιτρέπει τη θέαση στοιχείων που προβάλλονται στην οθόνη. Παρόλο που η Samsung κυκλοφορεί αντίστοιχες θήκες εδώ και χρόνια, φαίνεται ότι υιοθέτησε ένα νέο σχεδιασμό για τα Galaxy S20. Το “παράθυρο” είναι τοποθετημένο κάθετα στη δεξιά μεριά του καλύμματος.

Η τρίτη θήκη των Samsung Galaxy S20 είναι η γνωστή σε όλους μας LED Cover, η οποία διαθέτει φώτα LED στο καπάκι. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την ώρα στο εξωτερικό της θήκης, ενώ το κάλυμμα είναι κλειστό.

Καμία από τις θήκες δεν αποτελεί κάτι πρωτότυπο. Έχουν πραγματοποιηθεί μερικές αλλαγές, όπως η τροποποίησή του σχεδιασμού στην Clear View, αλλά ουσιαστικά δεν βλέπουμε κάτι το εντυπωσιακά καινούργιο.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε οι τιμές των θηκών για τα Galaxy S20 να είναι παρόμοιες με των περσινών flagships της εταιρείας, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε γκρι, μαύρο, και κάποια ακόμα χρώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα