Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Αυτό θα είναι το όνομα του οικονομικού S20 Lite;

Λίγες ημέρες πριν μία συσκευή, με την ονομασία μοντέλου SM-G781B, πέρασε από το Geekbench, με επεξεργαστή Snapdragon 865 και 6GB RAM, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως είναι η επερχόμενη Lite έκδοση της σειράς Galaxy S20. Η συσκευή φαίνεται πως θα έρθει όμως με άλλη ονομασία, αν ο γνωστός leakster Ice Universe βγει σωστός για ακόμα μία φορά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον

@UniversIce η συσκευή θα ονομάζεται Galaxy Fan Edition, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα έχει και το όνομα της σειράς μέσα. Ο ίδιος επιβεβαιώνει τη χρήση του Snapdragon 865, ενώ μας γνωστοποιεί πως η συσκευή θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, οπή στην οθόνη 3.3 χιλιοστών για τη selfie κάμερα και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Lite εκδόσεις θα έχει πιστοποίηση IP68.

Η κυκλοφορία της συσκευής, πάντα βάση του leakster, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το τέταρτο τρίμηνο του έτους, με τη τιμή της να είναι “καλή”. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε παραπάνω πληροφορίες, όμως το όνομα Fan Edition φαίνεται κάπως περίεργο. Να θυμίσουμε πως η μοναδική Fan Edition συσκευή ήταν η επανακυκλοφορία του εκρηκτικού Galaxy Note 7.

Keywords
Τυχαία Θέματα