Samsung Galaxy S11: Θα έχει folded περισκοπική κάμερα 108MP

Techblog.gr

Σύμφωνα με αναφορές η MecaTech Systems προσφέρει σε χρήστες την ευκαιρία να γίνουν δοκιμαστές του επόμενο Samsung Galaxy S11. Οι δοκιμαστές θα πρέπει να ελέγξουν τις ικανότητες της νέας folded περισκοπικής κάμερας του επόμενου flagship της Samsung.

Οι χρήστες δεν θα πάρουν στα χέρια τους το Samsung Galaxy S11, του οποίου τα πρώτα 3D renders είδαμε πρόσφατα, αλλά test

sockets των καμερών. Στόχος των testers είναι να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα που παρουσιάζει το hardware, ώστε να επιλυθούν πριν το τελικό module αποσταλεί στην κορεάτικη κατασκευάστρια.

Όπως είχαμε αναφέρει στο παρελθόν, το Samsung Galaxy S11 θα έχει module με τέσσερις πίσω κάμερες, οι οποίες θα έχουν δυνατότητα 5x οπτικού ζουμ, φασματόμετρο και η κύρια θα έχει τον αισθητήρα Samsung ISOCELL Bright HMX 108MP.

Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του module που θα διαθέτει το Galaxy S11 είναι το φασματόμετρο. Για όσους δεν γνωρίζουν, σε γενικές γραμμές ένας φασματογράφος είναι μία συσκευή που επιτρέπει την αξιολόγηση της φύσης του συστατικού υλικού των αντικειμένων που αναλύει.

Για παράδειγμα, μία τέτοια συσκευή θα μπορούσε να εκτιμήσει την ποσότητα των σακχάρων σε ένα φρούτο ή την ενυδάτωση του δέρματος, ακόμη και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα.

Να σημειώσουμε ότι ο φασματογράφος δεν είναι μόνο χρήσιμος για την αξιολόγηση της σύστασης των τροφίμων, αλλά προσφέρει πολύ πιο ακριβή στοιχεία για τα ανθρώπινα όργανα και τη λειτουργία τους.

Τέλος, το φασματόμετρο του Samsung Galaxy S11 αποκαλύφθηκε από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει καταθέσει η εταιρεία. Το φασματόμετρο χρησιμοποιεί δέσμες φωτός οι οποίες θα εκπέμπονται από ένα ζεύγος LED στο πίσω μέρος του smartphone.

Keywords
Τυχαία Θέματα