Samsung Galaxy S10 Lite: Με Snapdragon 855, 8GB RAM και μπαταρία 4.500mAh

Techblog.gr

Έχει περάσει πολύς καιρός από όταν η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε και κυκλοφόρησε τα τελευταία smartphones της σειράς Galaxy S. Τα νέα μοντέλα της εταιρείας καλύπτουν σχεδόν κάθε χρήστη, αλλά φαίνεται ότι ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά μία ακόμη έκδοση, το Samsung Galaxy S10 Lite.

Όπως

συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, τα leaks είναι πολλά και οι φήμες ακόμη περισσότερες. Είναι απόλυτα λογικό οι περισσότεροι να έχουν χαθεί στη μετάφραση των όσων διαβάζουν. Πάμε να δούμε λοιπόν μαζεμένα όσα γνωρίζουμε για το Galaxy S10 Lite.

Χαρακτηριστικά

Το Samsung Galaxy S10 Lite θα έχει 5,8 ή 6,7 ίντσες QHD+ Super AMOLED οθόνη με Corning Gorilla Glass 6 και punch hole το οποίο θα φιλοξενεί μία selfie κάμερα 32MP με αναγνώριση προσώπου.

Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 855 ή τον Exynos 9820, ανάλογα την αγορά διάθεσης, 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 64GB, 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Σε επίπεδο καμερών, το Galaxy S10 Lite θα έχει τριπλή πίσω κάμερα με την κύρια να έχει αισθητήρα 48MP με OIS, η δεύτερη είναι μία ultra wide 12MP, και το module συμπληρώνει ένας αισθητήρας βάθους 8MP ή ένας τηλεφακός 12MP. Δίπλα στο module υπάρχει LED flash.

Κατά τα άλλα, το Samsung Galaxy S10 Lite θα τρέχει Android 10, θα έχει μπαταρία 4.500mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 15W και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, USB type-C και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Περιμένουμε το Galaxy S10 Lite να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους σε τρία χρώματα, Prism Black, Prism White και Prism Blue. Η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί περίπου στα 700 δολάρια Αμερικής.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα