Samsung Galaxy Note10 Pro: Νέο 360 render βίντεο δείχνει πώς μπορεί να είναι ο τελικός σχεδιασμός

17:57 7/6/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Εχθές έκανε την εμφάνιση του ένα 360 render βίντεο της βασικής έκδοσης Samsung Galaxy Note 10, το οποίο αποκάλυπτε τον σχεδιασμό της συσκευής. Σήμερα, ο OnLeaks δημοσίευσε ένα νέο 360 render βίντεο το οποίο δείχνει τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy

Note 10 Pro.

Οι δύο συσκευές δείχνουν αρκετά παρόμοιες, αν και υπάρχουν κάποιες πολύ βασικές διαφορές. Η βασική έκδοση έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, την ίδια στιγμή που η το Samsung Galaxy Note 10 Pro είναι εξοπλισμένο με τετραπλή διάταξη παρόμοιο με αυτή του Galaxy S10 5G, όπου το τέταρτο στοιχείο είναι ο 3D ToF αισθητήρας.

Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν οθόνη με QHD+ ανάλυση, punch-hole με μονή selfie κάμερα, in-display fingerprint scanner. Ωστόσο, η βασική έκδοση θα έχει
6,3 ίντσες οθόνη, ενώ το Samsung Galaxy Note 10 Pro θα έχει 6,75 ίντσες.

Οι ομοιότητες των δύο συσκευών συνεχίζονται με τα κουμπιά αυξομείωσης έντασης και το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής στην αριστερή μεριά, μία θύρα USB type-C, μονό ηχείο, και φυσικά το S-Pen, στην κάτω πλευρά της συσκευής.

Η Samsung συνήθως παρουσιάζει τα Note στα μέσα Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου, οπότε περιμένουμε ότι θα τηρήσει την παράδοση και με τα Samsung Galaxy Note 10 Pro.

Keywords
Τυχαία Θέματα