Samsung Galaxy A80: Κυκλοφορεί Ελλάδα στις 12 Ιουλίου με τιμή 699 ευρώ

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy A80 με την ιδιαίτερη αυτόματη, pop-up περιστρεφόμενη κάμερα με τους τρεις φακούς θα κυκλοφορήσει – επιτέλους – στην ελληνική αγορά την Παρασκευή 12 Ιουλίου με τιμή 699 ευρώ. Αρχικά οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κυκλοφορία του A80 στα μέσα Μαίου όμως τόσο οι καλές πωλήσεις άλλων μοντέλων της σειράς όπως το Galaxy A50 αλλά και το στραβοπάτημα της Huawei, που φαίνεται να έχουν

στρέψει καποιους καταναλωτές και σε άλλους κατασκευαστές έκαναν τη Samsung να μην προλαβαίνει να το βγάλει έγκαιρα στην αγορά, τουλάχιστον στη δική μας.

Ο βασικός αισθητήρας του Galaxy A80 είναι 48MP και έχει διάφραγμα f/2.0, έπειτα έχουμε έναν ultra-wide angle 123 μοιρών στα 8MP με διάφραγμα f/2.5 και το σετ συμπληρώνει ο ToF 3D φακός ο οποίος επιτρέπει τα bokeh εφέ σε φωτογραφίες και βίντεο. Με αυτή την ιδιαίτερη κεντρική κάμερα που περιστρέφεται για να λειτουργήσει και ως selfie κάμερα, μένει χώρος στην οθόνη 6.7″ Super AMOLED (1.080×2.400 pixel) για να γίνει full view και να την απολαύσουμε χωρίς notch και punch holes.

Το Samsung Galaxy A80 ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 730 που σε συνδυασμό με τα 8GB μνήμης RAM το έχουν κάνει να σκοράρει 207.082 πόντους σε πρόσφατα benchmark του AnTuTu. Ένα ακόμα δυνατό σημείο του είναι ο in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Δείτε την πρώτη μας επαφή με το A80 τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα και κάντε υπομονή μερικές μέρες ακόμα αν θέλετε να το αποκτήσετε.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα