Samsung Galaxy A50: Η κάμερα του ανταγωνίζεται παλαιότερα flagships σύμφωνα με το DxOMark

09:10 5/7/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy A50 είναι ένα από τα πρόσφατα midrange smartphones της εταιρείας το οποίο είναι εξοπλισμένο με τρεις πίσω κάμερες. Όπως συνήθως το DxOMark έτρεξε τα συνηθισμένα τεστ του και συμπέρανε ότι οι κάμερες της συσκευής είναι στην πραγματικότητα καλύτερες από αυτές παλαιότερων flagships.

Σύμφωνα με το DxOMark, το Samsung Galaxy A50 έφτασε τους 83 πόντους, νούμερο που φυσικά

δεν συναγωνίζεται φετινά flaships αφού το Huawei P30 Pro και το Samsung Galaxy S10 5G έχουν 112 πόντους. Ωστόσο, η συσκευή ανταγωνίζεται επάξια το Apple iPhone 7 και το LG G7 ThinQ.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε το Samsung Galaxy A50 είναι 85 σε φωτογραφίες και 79 σε βίντεο. Το DxOMark σημείωσε ότι η συσκευή αποδίδει καλά τα χρώματα, έχει ευρεία δυναμική εμβέλεια, καλή έκθεση και ακριβή ισορροπία λευκού.

Από την άλλη υστερεί στο επίπεδο των λεπτομερειών, έχει χαμηλή ταχύτητα και ακρίβεια εστίασης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η έκθεση πράσινου και ροζ είναι υπερβολική.

Στον τομέα των βίντεο, η συσκευή πήρε χαμηλή βαθμολογία εξαιτίας της ασυνέπειας της αυτόματης εστίασης και της έλλειψης καταγραφής λεπτομερειών. Κατά τα άλλα το DxOMark σημείωσε ότι η αναπαραγωγή χρωμάτων, η μείωση του θορύβου και η σταθεροποίηση ήταν αξιόλογες.

Keywords
Τυχαία Θέματα