Samsung Galaxy A10s: Επίσημο με 4.000mAh μπαταρία και fingerprint scanner

Techblog.gr

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δήλωσε ότι θα κυκλοφορεί ένα νέο smartphone κάθε μήνα. Για τον Αύγουστο αυτή η συσκευή είναι το Samsung Galaxy A10s, που αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy A10 και ενσωματώνει κάποιες βασικές βελτιώσεις.

Πριν δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του smartphone θα αναφέρουμε ότι το Samsung Galaxy A10s έχει μεγαλύτερη μπαταρία κατά 600mAh, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και είναι ελαφρός μεγαλύτερο από

το Galaxy A10.

Το Galaxy A10s έχει 6,2 ίντσες TFT Infinity-V οθόνη με ανάλυση 720×1.520 pixels. Η συσκευή τροφοδοτείται από μία οκταπύρηνη CPU της οποίας το όνομα παραμένει άγνωστο, διαθέτει 2GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικός χώρος επεκτάσιμος μέσω microSD έως 512GB.

Σε επίπεδο καμερών, το Samsung Galaxy A10s έχει διπλή πίσω κάμερα, την κύρια στα 13MP με διάφραγμα f/1.8 και έναν 2MP αισθητήρα βάθους με διάφραγμα f/2.4. Η sefie έχει 8MP αισθητήρα με διάφραγμα f/2.0. Επίσης, η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου.

Επιπλέον, το Galaxy A10s έχει 4.000 mAh, τρέχει One UI βασισμένο στο Android 9.0 Pie, υποστηρίζει μέχρι και τρεις υποδοχές SIM, και θα κυκλοφορήσει σε τρία τέσσερα, μπλε, πράσινο, κόκκινο, μαύρο.

Προς το παρόν, η τιμή και οι αγορές διάθεσης παραμένουν άγνωστες, αλλά θα μάθουμε σύντομα και θα σας ενημερώσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα