Renders του @evleaks δείχνουν τα Galaxy S10 σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις;

Techblog.gr

Ο διάσημος για τις αποκαλύψεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα smartphone, @evleaks, δημοσίευσε στο Twitter, renders που δείχνουν τις τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy S10 με διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

Τα renders που δημοσίευσε ο @evleaks στο λογαριασμό του στο Twitter, δείχνουν τα renders των τριών εκδόσεων του Galaxy

S10 που έχουν δημιουργηθεί από εταιρεία που κατασκευάζει θήκες για smartphones και βασίζονται σε δική της εκτίμηση του πως θα είναι οι νέες ναυαρχίδες της Samsung οι οποίες θα ονομάζονται S10 Lite, S10 και S10 Plus.

Πιο συγκεκριμένα, τα renders δείχνουν τα Galaxy S10 με οθόνη 5.8″, 6.1″ και 6.4″ αλλά εμφανίζουν τη selfie κάμερα τοποθετημένη στο κέντρο και όχι αριστερά ή δεξιά, σύμφωνα δηλαδή με όσα έχουμε δει σχετικά με την Infinity-O Display της Samsung. Για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί μέχρι να έχουμε τα επίσημα στοιχεία από την ίδια την εταιρεία.

Θα πρέπει όμως να τονίσουμε πως στα renders που δημοσίευσε ο @evleaks τοποθετήθηκε σε σχόλιο του leakster Ice Universe ο οποίος αναφέρει ότι “οι διαστάσεις είναι απόλυτα σωστές αλλά…”, δείχνοντας πιθανόν την αντίθεσή του στη θέση της selfie κάμερας των συσκευών. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν στην επίσημη παρουσίαση των Galaxy S10 στις αρχές του 2019 από τη Samsung.

Keywords
Τυχαία Θέματα