Render του iPhone των 6.1 ιντσών δείχνει μονή κύρια κάμερα μεγάλου μεγέθους

Techblog.gr

Άλλο ένα render αποκαλύπτει το φημολογούμενο LCD iPhone των 6.1 ιντσών και μαζί του στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν τις πρόσφατες “διαρροές” σχετικά με την κάμερα της συσκευής.

Η Apple φημολογείται πως προορίζει το iPhone των 6.1 ιντσών σα μια “οικονομική” πρόταση, σε σχέση με τα OLED

iPhone που αναμένεται να αντικαταστήσουν το iPhone X του 2017. Απο τη στιγμή που εκτιμάται πως θα είναι ένα οικονομικό μοντέλο, δε θα ενσωματώνει χαρακτηριστικά τα οποία βρίσκουμε στο κάτι παραπάνω από ακριβό iPhone X, όπως αυτό της κύριας κάμερας.

Τα render που αποκαλύπτει εταιρεία κατασκευής θηκών δείχνουν πως η κύρια κάμερα του iPhone των 6.1 ιντσών θα είναι μονή και όχι διπλή, ενώ παρατηρείται πως διαθέτει αυξημένο μέγεθος σε σύγκριση με τα όσα έχουμε δει από την Apple μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα διαθέτει βελτιωμένη κάμερα που θα διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες σε σύγκριση με τα προηγούμενα iPhone, κάτι το οποίο θα είναι μια ευχάριστη προσθήκη αρκεί η τιμή του να κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα.

Τέλος, το notch δίνει για άλλη μια φορά το παρόν και υπάρχει η υποψία πως φαίνεται λίγο πιο φαρδύ σε σχέση με του iPhone X, ενώ τα bezel δείχνουν και αυτά λιγότερο λεπτά σε σχέση με αυτά του iPhone X, και μένει να δούμε τι τελικά θα αποκαλύψει η Apple κατά την παρουσίαση των iPhone για το 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα