Realme Narzo 10: Εμφανίστηκε σε κατάστημα και σημείωσε 200.000 στο AnTuTu

Techblog.gr

Η Realme αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και τώρα ετοιμάζει μία νέα σειρά smartphones τα οποία απευθύνονται σε νεότερο κοινό, και θα είναι τα Realme Narzo 10 και 10A. Επιπλέον, η εταιρεία θέλει με τη νέα σειρά να ανταγωνιστεί τις Redmi και Poco.

Τώρα,

το Narzo 10 εμφανίστηκε σε κατάστημα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ενώ πέρασε και από το AnTuTu.

Κάτω από 170 ευρώ και με Helio G80

Φαίνεται ότι το Realme Narzo 10 θα είναι μία rebrand έκδοση του Realme 6i, και κατά πάσα πιθανότητα το Narzo 10A θα είναι βασισμένο στο Realme C3 με την τριπλή κάμερα.

Στη φωτογραφία που διέρρευσε, βλέπουμε το score του Narzo 10 στο AnTuTu καθώς και τον επεξεργαστή. Το smartphone θα διαθέτει τον Helio G80 και σημείωσε στο AnTuTu 203.078 πόντους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το GizChina, η εταιρεία θέλει να κρατήσεις της τιμές κάτω από το 15.000 INR ή περίπου 186 ευρώ. Οπότε, αναμένεται το Realme Narzo 10 να πωλείται περίπου στην τιμή του 6i ή και πιο κάτω, δηλαδή θα τιμολογείται το πολύ στα 170 ευρώ. Οι τιμές αυτές αφορούν τη Μιανμάρ και την Ινδία.

Τέλος, η παρουσίαση των νέων smartphones έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου, και ενδεχομένως θα πραγματοποιηθεί online.

Keywords
Τυχαία Θέματα