Realme Buds Air Pro και Buds Wireless Pro: Επίσημα οικονομικά ακουστικά με ANC

Η Realme πραγματοποίησε σήμερα μία σειρά από events στα οποία παρουσίασε αρκετά νέα προϊόντα, και παράλληλα ανακοίνωσε τη διάθεση πολλών παλαιών προϊόντων της σε περισσότερες αγορές. Μεταξύ άλλων, η κατασκευάστρια παρουσίασε τα νέα Realme Buds Air Pro και Buds Wireless Pro.

Realme Buds Air Pro

Τα πρώτα TWS ακουστικά της εταιρείας με Active Noise

Cancellation (ANC) είναι τα Realme Buds Air Pro, τα οποία προσφέρουν μείωση θορύβου έως και τα 35db. Για να πετύχουν κάτι τέτοιο, τα ακουστικά χρησιμοποιούν FeedBack Microphone και FeedForward Microphone τα οποία συλλέγουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσα και έξω από τα αυτιά.

Για την αποφυγή ατυχημάτων, τα Buds Air Pro έχουν Transparency Mode το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να ακούει τον περιβάλλοντα ήχο, ώστε να διατηρεί την επαφή του με το περιβάλλον. Επιπλέον, τα ακουστικά έχουν Environmental Noise Cancellation (ENC) για να μειώνουν τον θόρυβο κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Τα Realme Buds Air Pro έχουν το 28mm S1 chip και Game Mode το οποίο μειώνει το latency στα 94ms. Κάθε ακουστικό διαθέτει 10mm Bass Boost Driver και ζυγίζει μόνο 5 γραμμάρια. Η θήκη τους ζυγίζει 39,5 γραμμάρια και έχει μπαταρία 486mAh με συνολική αυτονομία 25 ώρες χωρίς ANC ή 20 ώρες με ANC. Η πλήρης φόρτισης επιτυγχάνεται σε 1 ώρα και με 10 λεπτά φόρτισης τα ακουστικά έχουν 3 ώρες αυτονομία.

Επιπλέον, τα Buds Air Pro έχουν κουμπιά αφής, tips σιλικόνης για παθητική μείωση θορύβου, χαρακτηριστικά όπως Smart Wear Detection, Bluetooth 5.0, Google Fast Pair, IPX4, και Bass Boost+ Mode για έξτρα μπάσο.

Τα Realme Buds Air Pro θα είναι διαθέσιμα αρχικά στην Ινδία και αργότερα θα κυκλοφορήσουν στον υπόλοιπο κόσμο. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου και θα πωλούνται για INR 4.999 ή περίπου 58 ευρώ.

Realme Buds Wireless Pro

Αναβαθμίζοντας τα περσινά Buds Wireless, η εταιρεία παρουσίασε τα Realme Buds Wireless Pro με Active Noise Cancellation (ANC) και υποστήριξη LDAC codec που επιτρέπει το streaming ήχου μέσω Bluetooth μέχρι 990Kbps.

Επιπλέον, τα Buds Wireless Pro μπορούν να συνδέονται σε πολλαπλές συσκευές και να εναλλάσσουν τη σύνδεση τους από τη μία στην άλλη με διπλό πάτημα στο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών που διαθέτουν.

Τα Realme Buds Wireless Pro έχουν 13.6mm Bass Boost Drivers και το Gaming Mode μειώνει το latency στα 119ms. Η μπαταρία τους έχει χωρητικότητα 160mAh και προσφέρει έως 16 ώρες αυτονομία με ANC ή 22 ώρες χωρίς ANC. Η πλήρης φόρτισης επιτυγχάνεται σε 1,5 ώρα και με 5 λεπτά φόρτισης τα ακουστικά έχουν 1,7 ώρες αυτονομία.

Το βάρος των Buds Wireless Pro είναι 33 γραμμάρια, έχουν IPX4, Environmental Noise Cancellation (ENC), Bass Boost+ Mode για έξτρα μπάσο, και υποστηρίζουν Bluetooth 5.0.

Τα Realme Buds Wireless Pro θα είναι διαθέσιμα αρχικά στην Ινδία και αργότερα θα κυκλοφορήσουν στον υπόλοιπο κόσμο. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου και θα πωλούνται για INR 3.999 ή περίπου 46 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα