Poco X3: Περνάει από το GeekBench, θα είναι το πρώτο με Snapdragon 732G

13:06 1/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Λίγες ώρες πριν ανακοινώθηκε ο επεξεργαστής Snapdragon 732G, ο οποίος προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις με ανεβασμένο χρονισμό στη CPU, αλλά και 15% καλύτερες επιδόσεις στη GPU σε σχέση με τον SD 730G. Η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με το νέο SoC θα είναι το Poco X3, κάτι που επιβεβαίωσαν οι Qualcomm και Poco.

Το Poco X3 εμφανίστηκε στο GeekBench, με την κωδική ονομασία M2997J120CG, με σχεδόν τις ίδιες

επιδόσεις που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τα smartphones με Snapdragon 730G. Η συσκευή μπόρεσε να φτάσει τους 571 πόντους στο single-core και τους 1.766 πόντους στο multi-core test, ενώ βλέπουμε πως έστω μία έκδοση θα είναι με 6GB μνήμης RAM. Το λειτουργικό της συσκευής αναμένεται να είναι το Android 10, με τις όποιες παραμετροποιήσεις της Poco.

Το περίεργο είναι πως η εν λόγω κωδική ονομασία εμφανίστηκε και σε στο Bluetooth SIG, όμως εκεί αναφέρεται ως Poco X3 NFC. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δούμε έκδοση της συσκευής χωρίς την υποστήριξη NFC, αν και θα πρέπει να περιμένουμε για να είμαστε σίγουροι. Το Poco X3 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου θα γίνει ένα ειδικό online event.

Keywords
Τυχαία Θέματα