Playstation 4: Πλέον υποστηρίζει και Youtube TV

Techblog.gr

Η Sony επέτρεψε για πρώτη φορά στο Playstation 4 την υποστήριξη μίας third-party subscription υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα, πλέον το PS4 θα υποστηρίζει το Youtube TV. Από την στιγμή που η Sony κυκλοφόρησε την δική της υπηρεσία η οποία ακούει στο όνομα PlayStation

Vue, η Sony αποφάσισε να μην επιτρέψει την υποστήριξη των third-party υπηρεσιών στο PS4 όπως το Sling TV και το Youtube TV. Ωστόσο, το PlayStation Vue θα διακόψει την λειτουργία του μέχρι τέλος του Ιανουαρίου και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος που η Sony δίνει το ελεύθερο στους χρήστες του PS4 να χρησιμοποιήσουν μία τέτοια υπηρεσία.

Το YouTube TV μπορείτε να το κατεβάσετε από το Playstation Store. Να υπενθύμισουμε ότι το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 50 δολάρια ωστόσο το YouTube δίνει ένα μήνα δωρεάν για δοκιμή. Επιπλέον, η εμπειρία στο PS4 θα παραμείνει η ίδια με τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχουν νέα για άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως το Sling TV ωστόσο αναμένεται και αυτό να κυκλοφορήσει στο PS4 με την απόσυρση του Playstation Vue.

Keywords
Τυχαία Θέματα