PlayStation 5: Μικρότερος κύκλος ζωής αλλά με περισσότερες πωλήσεις από το PS4;

Με τις τελευταίες δύο κονσόλες της Sony, τα PlayStation 3 και PlayStation 4, να έχουν κύκλο ζωής περίπου 7 χρόνια, αρκετοί περίμεναν ότι η Sony έχει παρόμοια σχέδια και για την επερχόμενη next-gen κονσόλα της. Όμως, πηγές εκ των έσω αναφέρουν πως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Digitimes, η οποία επικαλείται

πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού της Sony στην Ταϊβάν, η εταιρεία αναμένει ο κύκλος ζωής του PlayStation 5 να είναι μόλις 5 χρόνια, δύο χρόνια δηλαδή λιγότερα από τους προκατόχους του. Από την άλλη, η εταιρεία έχει ήδη αυξήσει την παραγωγή των PlayStation 5, καθώς πιστεύει αρκετά στην επιτυχία του.

Συγκεκριμένα, αν και με 2 χρόνια λιγότερα, η Sony αναμένει να πουλήσει μεταξύ 120 και 170 εκατομμύρια τεμάχια, δηλαδή παραπάνω από τα 110 εκατομμύρια τεμάχια του PlayStation 4 που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013. Η εταιρεία φαίνεται να είναι έτοιμη να προωθήσει τη νέα της πλατφόρμα, κυκλοφορόντας μάλιστα ταυτόχρονα δύο διαφορετικές εκδόσεις της κονσόλας. Μένει να δούμε αν όντως οι προβλέψεις τις εταιρείας, αν ισχύουν τα παραπάνω, επαληθευθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα