OnePlus 7T Pro: Έρχεται 15 Οκτωβρίου με Snapdragon 855+ και 8GB RAM;

Techblog.gr

Η OnePlus από το 2016 και μετά κυκλοφορεί δύο συσκευές το χρόνο, μία το πρώτο εξάμηνο και μία το δεύτερο. Το δεύτερο ετήσιο smartphone είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του πρώτου και φέρει το επίθεμα T. Φέτος η εταιρεία άλλαξε τακτική και κυκλοφόρησε δύο συσκευές μαζί. Φήμες θέλουν σε λίγο καιρό να κυκλοφορούν το OnePlus 7T Pro και η απλή του έκδοση.

Αν και δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από

την κυκλοφορία των OnePlus 7 οι φήμες για τα νέα μοντέλα πληθαίνουν. Πρόσφατα είδαμε φωτογραφίες του OnePlus 7T Pro, οι οποίες αποκάλυπταν τον σχεδιασμό του. Αυτή τη φορά, ο leakster @Samsung_News_ αναφέρει ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα της smartphones στις 15 Οκτωβρίου.

1+ pic.twitter.com/Gvg6EedH13

Max J. (@Samsung_News_) August 11, 2019

Προφανώς είναι ένα leak που προέρχεται από μία πηγή και δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν. Ωστόσο, συμπίπτει ημερολογιακά με τις προηγούμενες παρουσιάσεις της OnePlus. Το OnePlus 3T και το 5T είχαν κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, ενώ το OnePlus 6T τον Οκτώβριο, άρα είναι πολύ πιθανό τα OnePlus 7T να παρουσιαστούν σε δύο με τρεις μήνες.

Πέρα από το tweet του @Samsung_News_, το οποίο περιλαμβάνει μία concept εικόνα όπως σημειώνει ο ίδιος, δεν έχουμε κάποιες επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τη συσκευή.

Όπως και να έχει, περιμένουμε ότι τα OnePlus 7T θα έχουν παρόμοιο design και hardware με τους προκατόχους τους, αλλά θα είναι ελαφρώς βελτιωμένα από κάθε άποψη.

Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν το OnePlus 7T Pro να έχει notch-less σχεδιασμό με pop-up selfie κάμερα, μικρά bezels και καμπύλες. Στον τομέα του hardware αναμένουμε τον Snapdragon 855+ με τουλάχιστον 8GB μνήμη RAM και ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη 90Hz ή 120Hz.

Keywords
Τυχαία Θέματα