Nubia Red Magic 3: Έρχεται τον Απρίλιο με νέο σύστημα ψύξης, και Snapdragon 855

Techblog.gr

Οι χρήστες ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για gaming smartphones. Γι’ αυτό όλο και περισσότεροι κατασκευαστές Android συσκευών προσπαθούν να μπουν στην αγορά αυτή, προσφέροντας μία gaming συσκευή. Η Nubia δεν είναι καινούργια στην αγορά των gaming smartphones, αφού έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο συσκευές της σειράς Red

Magic, και τώρα ετοιμάζεται για το Nubia Red Magic 3.

Σε ένα post στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Ni Fei, αποκάλυψε έξι βασικά χαρακτηριστικά του επερχόμενης Nubia Red Magic 3. Το τηλέφωνο θα διαθέτει ένα συνδυασμένο υδρόψυκτου και αερόψυκτου συστήματος για να διαχειρίζεται τις υψηλές θερμοκρασίες, κάτι που δεν έχουμε δει ξανά σε smartphone, οπότε αναμένουμε να δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα. Στο εσωτερικό του Nubia Red Magic 3 θα βρούμε τον Snapdragon 855, και 12GB μνήμη RAM.

Η οθόνη υποτίθεται ότι έχει “υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης από τα περισσότερα gaming PC”, και θα έχει ειδικά χαρακτηριστικά για την προστασία των ματιών. Έχουμε ήδη δει gaming smartphones με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, όπως το Razer Phone που ήταν πρωτοπόρος με 120Hz. Οπότε, το Nubia Red Magic 3 μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα της Razer ή να ανεβάσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Το Nubia Red Magic 3 θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τα προηγούμενα της σειράς, τα οποία είχαν μόλις 3,800 mAh. Στο νέο μοντέλο της Nubia, θα δούμε βελτίωση στον 4D μηχανισμό δόνησης, με την προσαρμόσιμη απτική ανατροφοδότηση.

Τέλος, ο Ni Fei, ανέφερε ότι το Nubia Red Magic 3 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Γι’ αυτό, κατά πάσα πιθανότητα θα ακούσουμε περισσότερα για το gaming smartphone τις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα