Nokia 9.1 PureView: Έρχεται μέχρι το τέλος του 2019 με Snapdragon 855 και 5G

Techblog.gr

Πρόσφατα η HMD Global κυκλοφόρησε το flagship smartphone της, Nokia 9 PureView, το οποίο εντυπωσίασε το κοινό με ]την περίεργη τοποθέτηση των πίσω καμερών. Νέα αναφορά θέλει την εταιρεία να ετοιμαζει τον διάδοχο της συσκευής με πιθανό όνομα Nokia 9.1 PureView.

Σύμφωνα

με την αναφορά, η Nokia σκόπευε να παρουσιάσει το 9.1 PureView μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει την ανακοίνωση κατά ένα τρίμηνο.

Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται σε μερικά προβλήματα που εμφάνισε η συσκευή, τα οποία δεν έχουν λυθεί ακόμη. Το Nokia 9 PureView είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα που η εταιρεία δεν είχε λύσει εγκαίρως, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις χαμηλές πωλήσεις που σημείωσε το smartphone.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Nokia 9.1 PureView, αναμένεται να έχει τον Snapdragon 855, να τρέχει Android Q και να υποστηρίζει 5G σύνδεση. Επιπλέον, η HMD Global συνεχίζει την συνεργασία της με την Light και σε αυτό το smartphone.

Αναμένουμε οι κάμερες να είναι υψηλής ποιότητας, με βελτιώσεις στις φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού και στην καταγραφή βίντεο. Επιπλέον, χάρη στον νέο επεξεργαστή που θα έχει η συσκευή και στους βελτιωμένους αλγόριθμους της Light, η κάμερα θα έχει συνολικά καλύτερες επιδόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα