Nokia 8.1: Αποκλειστικά στο Πλαίσιο με τιμή 469 ευρώ

Η HMD Global, αντιπρόσωπος εταιρεία των Nokia κινητών τηλεφώνων, ανακοίνωσε το Nokia 8.1 με οθόνη 6.18″ Full HD+ τεχνολογίας PureDisplay (HDR 10), Snapdragon 710, μνήμη RAM 4GB και

κάμερα με φακούς ZEISS και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Η απόδοση απεικόνισης χαμηλού φωτισμού του Nokia 8.1 προέρχεται από ένα τέλειο μείγμα λογισμικού και υλικού. Η κύρια κάμερά του 12MP με την τεχνολογία ZEISS Optics διαθέτει κορυφαίο αισθητήρα 1/2,55″ υψηλής ευαισθησίας με μεγάλα pixel 1,4 micron για έκθεση στο φως με ακρίβεια, παρέχοντας εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες. Με το συνδυασμό της τεχνολογίας Optical Image Stabilisation (OIS) και της υψηλής ταχύτητας αυτόματης εστίασης, με το Nokia 8.1 δεν θα ξανατραβήξετε τρεμάμενες εικόνες και βίντεο. Ένα ευρύ διάφραγμα διασφαλίζει τη δυνατότητα λήψης ευκρινών εικόνων ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, επιτρέποντας μεγαλύτερους χρόνους έκθεσης που μπορούν να ελεγχθούν χειροκίνητα με τη λειτουργία Pro Camera.

Η εμπρόσθια κάμερα των 20MP που προσαρμόζεται ανάλογα, σας επιτρέπει να καταγράψετε την τέλεια νυχτερινή selfie, καθώς αυξομειώνει την ποσότητα του φωτός που μπορεί να καταγράψει, συνδυάζοντας τέσσερα pixel σε ένα σούπερ pixel. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε ταινίες σαν επαγγελματίας με βίντεο ανάλυσης 4K και να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις σας σαν να ήσασταν ακόμα σε εκείνο το μέρος χάρη στην υψηλή πιστότητα της στερεοφωνικής ηχογράφησης surround ήχου της Nokia. Δημιουργήστε πορτραίτα σαν να έγιναν σε κάποιο στούντιο με το δημοφιλές εφέ “bokeh” χάρη στον αισθητήρα βάθους 13MP.
θόνη θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, είτε παίζεται παιχνίδια είτε παρακολουθείτε ένα βίντεο.

Για να παρακολουθήσετε όλο αυτό το ζωντανό περιεχόμενο εν κινήσει, χρειάζεστε εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Nokia 8.1 σας επιτρέπει να απολαύσετε αβίαστα έως δύο ημέρες λειτουργία με μία φόρτιση. Διαθέτει επίσης διπλάσια AI δύναμη χάρη σε μια μηχανή πολλαπλών πυρήνων AI, η οποία συνδυάζει μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική για αποτελεσματική απόδοση.

Στον πυρήνα του περιέχει τη δύναμη ενός πλαισίου από αλουμίνιο σειράς 6000 με χυτό κέντρο για αποτελεσματικότερη χρήση των υλικών. Αξιοποιώντας την κομψή αντίθεση ανάμεσα στο καμπύλο γυαλί, το στιλβωμένο μέταλλο και το φινίρισμα με αμμοβολή, ο μοναδικός two-tone σχεδιασμός του Nokia 8.1 ενισχύεται με μια διπλή διαδικασία ανοδίωσης, βασισμένη στο φινίρισμα που αγάπησαν οι φίλοι μας στο Nokia 7 plus. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3500 mAh.

The post Nokia 8.1: Αποκλειστικά στο Πλαίσιο με τιμή 469 ευρώ appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα