Motorola G8 Play: Hands-on εικόνες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Techblog.gr

Φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα αφορά κατά μεγάλο μέρος τη Motorola, τα leaks που σχετίζονται με τα επερχόμενα smartphones της εταιρείας δεν σταματούν καθόλου. Αρχικά, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και μία σειρά renders του Motorola G8 Plus, μετά είδαμε τα renders του απλού Motorola G8, και τώρα κυκλοφόρησαν live

φωτογραφίες του Motorola G8 Play.

Σχεδιασμός

Οι φωτογραφίες δείχνουν τόσο τη μπροστά όσο και την πίσω όψη του Motorola G8 Play. Το smartphone έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με το Motorola G8, στην οθόνη υπάρχει waterdrop notch και παχύ bezel στο κάτω μέρος.

Στο πίσω μέρος του Moto G8 Play βλέπουμε μία τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη τοποθετημένη στην αριστερή πάνω γωνία και στο κέντρο υπάρχει ένας κλασικό αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων με το σήμα της εταιρείας σχεδιασμένο πάνω του.

Χαρακτηριστικά

Στην οθόνη του Motorola G8 Play υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που αποκαλύπτει τα βασικά χαρακτηριστικά του smartphone. Το G8 Play θα έχει 6,2 ίντσες HD+ Max Vision οθόνη και ο επεξεργαστής του, που λέγεται ότι θα είναι ο MediaTek Helio P60, είναι χρονισμένος στα 2.0GHz. Επίσης, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Σε επίπεδο καμερών, το Moto G8 Play έχει τριπλή πίσω AI κάμερα. Η μία από τις τρεις κάμερες θα είναι ultrawide με γωνία 117°. Τέλος, το smartphone έχει selfie κάμερα 8MP.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Motorola G8 Play αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως με την τιμή του να ξεκινά από τα 264 δολάρια Αμερικής ή περίπου 238 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα