LG Velvet: Έρχεται σύντομα στην Ευρώπη με τιμή κοντά στα 800 ευρώ

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε το LG Velvet, το οποίο σηματοδοτεί τη μετάβαση της σε μία εποχή με επίκεντρο το design. Η τιμή του smartphone θεωρείται από πολλούς υψηλή, σε σύγκριση με τα χαρακτηριστικά του.

Κυκλοφορεί και στην Ευρώπη

Το LG Velvet εντοπίστηκε στην ιταλική σελίδα της εταιρείας και αυτό κάνει ξεκάθαρο το γεγονός ότι η κατασκευάστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το smartphone και στην Ευρώπη.

Σαφώς, η πρώτη αγορά

διάθεσης θα είναι η Ιταλία. Ωστόσο, η ιστοσελίδα δεν αναφέρει ούτε τις ημερομηνίες, καθώς ούτε την τιμή που θα έχει το Velvet στην Ευρώπη.

Στην Νότια Κορέα, το LG Velvet τιμολογείται στα 899.800 won ή περίπου 680 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι στις υπόλοιπες αγορές θα έχει υψηλότερη τιμή. Στην Ιταλία, λόγο ενός ειδικού φόρου, λογικά η τιμή του θα πλησιάζει ακόμα και τα 800 ευρώ. Το θετικό είναι ότι στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές αγορές το smartphone θα τιμολογείται τουλάχιστον 50-100 ευρώ πιο κάτω από την Ιταλική αγορά.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Το LG Velvet έχει οθόνη 6,8 ίντσες P-OLED, με in-display fingerprint scanner, notch, υποστήριξη Wacom stylus με 4.096 επίπεδα πίεσης, και αναλογία 20.5:9 την οποία η εταιρεία ονομάζει Cinema FullVision.

Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 765G τον οποίο συνοδεύουν 8GB LPDDR4X μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 επεκτάσιμος μέσω microSD εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.

Το smartphone έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια 48MP, συνοδεύουν μία ultra-wide 8MP και ένας αισθητήρας βάθους 5MP. Η selfie κάμερα είναι στα 16MP. Επιπλέον, το Velvet έχει χαρακτηριστικά όπως τα Voice Out Focus, ASMR Recording, και Time Lapse.

Η μπαταρία του LG Velvet έχει χωρητικότητα 4.300mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, και ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει Bluetooth, NFC, dual-mode Wi-Fi, έχει θύρα ακουστικών και USB type-C.

Keywords
Τυχαία Θέματα