LG Q7: Επίσημα με DTS ήχο, ΑΙ χαρακτηριστικά και υπερευρυγώνιο φακό για selfies

Techblog.gr

Για τους λάτρεις της υψηλής ποιότητας ήχου που δεν αντέχει η τσέπη τους να αποκτήσει ένα εκ των νέων smartphones των σειρών G ή V, η LG παρουσίασε το LG Q7 με Hi-Fi ήχο μέσω της τεχνολογίας DTS:X 3D που προσφέρει Surround ήχο ποιότητας 7.1 καναλιών με χρήση ακουστικών.

Για την ακρίβεια η κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε δύο επιπλέον

εκδόσεις του νέου Q7, το Q7+ και το Q7α με μικρές διαφοροποιήσεις στη μνήμη RAM και στην κάμερα. Το πιο ενισχυμένο Q7+ έρχεται με 4GB RAM, 64GB ROM και δυνατότητα επέκτασης με microSD έως τα 2TB. Επίσης, το εν λόγω μοντέλο ενσωματώνει κύρια κάμερα ανάλυσης 16MP με PDAF, καθώς και υποστήριξη Quad DAC, όπως οι hi-end επιλογές, G7 ThinQ και V30 ThinQ.

Τα έτερα μοντέλα της σειράς, Q7 και Q7α έρχονται με 3GB RAM και 32GB ROM με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως τα 2TB, ενώ στο πίσω μέρος ενσωματώνουν κάμερα ανάλυσης 13MP με σύστημα PDAF.

Όσον αφορά στην πρόσθια κάμερα τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με selfie κάμερα 8MP ή 5MP και ταυτόχρονα υπερευρυγώνιο φακό 100 μοιρών (ανάλογα την περιοχή και τη διαθεσιμότητα), εκτός από το Q7α που θα φέρει στο βασικό του εξοπλισμό πρόσθια κάμερα 5MP με υπερευρυγώνιο φακό. Επίσης, διατίθεται λειτουργία πορτραίτου με boken εφέ, ενώ ο QLens φακός μέσω της AI τεχνολογίας αναγνωρίζει αντικείμενα στην οθόνη για αναζήτηση προϊόντων και χαρακτηριστικών αυτών με σκοπό την εύρεσή τους για on line αγορές αλλά και την αναγνώριση και αναζήτηση αξιοθέατων και άλλων τοποθεσιών.

Τα μοντέλα της σειράς LG Q7 φέρουν ενισχυμένο μεταλλικό αδιάβροχο σώμα με πιστοποίηση MIL-STD-810G και IP68, καθώς επίσης και 5.5” Full Vision LCD οθόνη 18:9 με ανάλυση 2160×1080 pixels και γυαλί 2.5D. Στο εσωτερικό τους εδρεύει octa-core SoC χρονισμένο στα 1.8 GHz ή 1.5 GHz, ενώ την τροφοδοσία της συσκευής έχει αναλάβει η μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh με δυνατότητα φόρτισης 50% μέσα σε μισή ώρα μέσω της λειτουργίας ταχύτατης φόρτισης και της θύρας USB-C, φυσικά.

Το νέο τρίο της LG θα διατεθεί σύντομα στην αγορά σε τιμές που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα