Huawei P30 series: Το πρώτο teaser video μιλάει για την κάμερα και τον ήχο

13:14 6/3/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα νέα Huawei P30 και Huawei P30 Pro αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στα τέλη του μήνα και νωρίτερα σήμερα η Huawei έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video μέσα από το οποίο μαθαίνουμε κάποια στοιχεία για τη νέα

φωτογραφική σειρά smartphones της εταιρείας.

Το βίντεο ξεκινάει με δυνατό beat και ακούγεται μια γυναικεία φωνή να λέει wow την ώρα που πίσω από ένα πανί αναγνωρίζουμε την κάθετη διάταξη των καμερών. Μόλις εχθές ο Global Product Marketing VP της δήλωσε πως το Huawei P30 Pro θα έχει pericsope-style κάμερα η οποία θα βοηθήσει την super-zoom τεχνολογία και ανυπομονούμε να δούμε τι είναι ικανή να κάνει.

Στη συνέχεια του βίντεο παρουσιάζεται μια φωτογραφία του φεγγαριού η οποία λέγεται ότι έχει τραβηχτεί με την κάμερα του P30 Pro και έχει επεξεργαστεί μέσα στο ίδιο το κινητό. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και για της ακουστικές ή μάλλον ηχητικές ικανότητες των νέων P30 series με ένα δυνατό μπάσο να ακούγεται στη μουσική που συνοδεύει το βίντεο ενώ εμφανίζεται να στροβιλίζεται και ένας κοχλίας που εμένα προσωπικά μου φέρνει στο μυαλό το εσωτερικό του ανθρώπινου αυτιού.

Ακολουθεί η επεξήγηση για το τι σημαίνει το γράμμα P για την σειρά P series των Huawei smartphones. Η εταιρεία μας κάνει γνωστό ότι το P προέρχεται από την λέξη Photography κάτι που η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη φορά που το συνειδητοποιώ. Αν και έχω βρεθεί σε όλα τα πρόσφατα λανσαρίσματα της Huawei, αυτό δεν το είχα δει ούτε το είχα καταλάβει. P λοιπόν for Photography.

Το βίντεο κλείνει αναφέροντας ότι τα νέα Huawei P30 series θα κάνουν πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου και εμείς θα είμαστε εκεί, στο Παρίσι, καλεσμένοι της Huawei για να δούμε πρώτοι από κοντά τα νέα smartphones και να σας μεταφέρουμε την γνώμη μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα