Huawei Mate 40 Pro+: Θήκες αποκαλύπτουν την εμφάνιση του

Renders από θήκες τρίτων κατασκευαστών αποκαλύπτουν την εμφάνιση της επερχόμενης ναυαρχίδας Huawei Mate 40 Pro+. Όπως βλέπουμε, η κορυφαία συσκευή της σειράς έρχεται με πενταπλό σύστημα κάμερας, με ένα περίεργο, οκτάγωνο module στο κέντρο της πλάτης του.

Στο μπροστινό μέρος του Huawei Mate 40 Pro+ βλέπουμε παρόμοιο σχεδιασμό με το P40 Pro,

με διπλή οπή για τη selfie κάμερα, αλλά και waterfall display, με μεγάλη κυρτότητα στα πλαϊνά της οθόνης. Τέλος, φαίνεται πως και οι γωνίες της συσκευής θα είναι αρκετά στρογγυλεμένες. Το κύριο χαρακτηριστικό της ναυαρχίδας της εταιρείας για ακόμη μία φορά θα είναι η κάμερα, κάτι που παραδοσιακά κάνει η Huawei τα τελευταία χρόνια.

Από άλλη πηγή όμως έχουμε και τη συσκευασία της συσκευής, η οποία μας αποκαλύπτει κάποια χαρακτηριστικά. Όπως βλέπουμε, το Huawei Mate 40 Pro+ έρχεται με 12GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ή τουλάχιστον αυτή θα είναι μία έκδοση της συσκευής. Ένα από τα χρώματα θα είναι το Ceramic Black. Στο SoC η εταιρεία αναμένουμε να χρησιμοποιήσει το Kirin 9000, το πρώτο Android SoC στα 5nm. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τη Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα