Huawei Mate 30 Pro: Θα έχει κάμερες 40 Megapixel με video 8K (updated)

Techblog.gr

Αυτή την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο, η Huawei θα ανακοινώσει επίσημα τα νέα Mate 30 και Mate 30 Pro, με λειτουργικό σύστημα Android αλλά χωρίς τις γνωστές εφαρμογές της Google (Gmail, Chrome, Maps,

YouTube κ.α.), αυτές “φρόντισαν” τα τερτίπια του Donald Trump ώστε να μείνουν απέξω…

Η απουσία Google Play Services στα νέα Mate 30 και Mate 30 Pro δεν μειώνει τις δυνατότητες που θα έχουν σαν συσκευές αυτές καθαυτές. Πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ναυαρχίδα Mate 30 Pro (που θα έχει 4 κάμερες Leica, αυτό δεν είναι νέο!) δύο από αυτές τις κάμερες θα έχουν αισθητήρα 40 Megapixel ο κάθε ένας. Αυτό το συναντάμε για πρώτη φορά σε κινητό. Μιας και σε dual, triple και quadruple camera setup άλλων μοντέλων smartphones, ο ένας αισθητήρας από αυτούς ήταν τούμπανο.

Εδώ φαίνεται ότι το Huawei Mate 30 Pro θα έχει δύο τούμπανο αισθητήρες 40 Megapixel ο κάθε ένας. Οι άλλοι δύο αισθητήρες θα είναι 8 Megapixel telephoto και 3D Depth sense (ToF). Αυτό που κάνει ξεχωριστή εντύπωση είναι ότι το Mate 30 Pro θα έχει λειτουργία “Ultra High Definition Night Mode” με δυνατότητα λήψης βίντεο 8K. 7680fps (όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος, καλά διαβάσατε 7680fps)

Μέχρι σήμερα τα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει και έχουμε δοκιμάσει προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης βίντεο super slow motion με έως και 960fps και ανάλυση 4K (βλέπε Sony Xperia 1 και Xperia XZ Premium), οπότε τα συγκεκριμένα fps θα είναι εξωπραγματικά αν επιβεβαιώθεί κάτι τέτοιο την Πέμπτη στο Μόναχο.

Σε άλλα νέα τα πιο πρόσφατα leak κάνουν λόγο για μπαταρία με χωρητικότητα 4500 mAh και με γρήγορη φόρτιση έως και 40W και γρήγορη ασύρματη φόρτιση έως και 27W. Το Techblog θα είναι εκεί, αυτή την Πέμπτη στο Μόναχο καλεσμένοι της Huawei για να δούμε πρώτοι από κοντά τα νέα Mate 30 και Mate 30 Pro. Stay tuned.

Keywords
Τυχαία Θέματα