Huawei Mate 30 Pro: Ένα γρήγορο unboxing video πριν το επίσημο event

Techblog.gr

Το πρώτο unboxing video του Huawei Mate 30 Pro κυκλοφόρησε στο Youtube σήμερα αποκαλύπτοντας το waterfall display καθώς και το φυσικό power button. Μέχρι τώρα πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο υποστήριζαν ότι από το smartphone

της Huawei θα απουσιάζουν τα φυσικά κουμπιά τα οποία θα αντικατασταθούν από touch controls.

Τώρα το unboxing βίντεο εμφανίζει στην δεξιά πλευρά του smartphone ένα power button ωστόσο απουσιάζουν τα κουμπιά τα οποία αναλαμβάνουν την αυξομείωση της έντασης του ήχου.

Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο μας δείχνει και την πλάτη του smartphone όπου επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά το κυκλικό module με την τετραπλή κάμερα η οποία όπως φαίνεται θα πάει ένα βήμα παραπέρα την καταγραφή του βίντεο. Αυτή μάλλον θα αποτελείται από δύο 40MP αισθητήρες και δύο 8MP αισθητήρες έχοντας δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε 8K. Η πάνω αριστερά γωνία φιλοξενεί και το Xenon flash unit το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά σε smartphone.

Το high-end smartphone της Huawei θα αποκαλυφθεί αύριο μαζί με πολλά άλλα προϊόντα στις 15:00 το μεσημέρι στο Μόναχο όπου θα βρίσκεται και το Techblog.gr. Η σειρά σύμφωνα με άλλες πληροφορίες δεν θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα