Huawei Mate 30 Pro: Render θήκης επιβεβαιώνει το κυκλικό module

12:26 7/8/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Κάποια στιγμή τον Οκτώβριο περιμένουμε να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των Huawei Mate 30. Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετά leaks σχετικά με το Huawei Mate 30 Pro τα οποία αφορούν το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του. Επίσης, πρόσφατα η συσκευή εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε σε δημόσιο χώρο.

Τώρα όμως το Slash Leaks ανακάλυψε renders του Huawei Mate 30 Pro από μία άγνωστη κατασκευάστρια θηκών.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της συσκευής και επιβεβαιώνουν το κυκλικό module των πίσω καμερών.

Στην μπροστά πλευρά του Huawei Mate 30 Pro υπάρχει ένα σχετικά μικρό notch το οποίο στεγάζει την selfie κάμερα και όλους τους αισθητήρες. Στην κάτω πλευρά υπάρχει ένα ιδιαίτερα μικρό bezel και γενικά η οθόνη είναι καμπυλωτή. Στη δεξιά πλευρά είναι εμφανή τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής.

Οι λεπτομέρειες αυτές έρχονται σε αντίθεση με παλαιότερες αναφορές οι οποίες ήθελαν τις καμπύλες της οθόνης να είναι πολύ πιο μεγάλες και η συσκευή να μην έχει φυσικά κουμπιά, αλλά ψηφιακά.

Συνεχίζοντας στην πίσω όψη, τα renders θέλουν το Huawei Mate 30 Pro να έχει τρεις πίσω κάμερες τοποθετημένες σε κυκλικό module. Δηλαδή, επιβεβαιώνουν ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ωστόσο, στις εικόνες φαίνεται έναν ένας μεγάλος αισθητήρας ακριβώς δίπλα στο module των καμερών.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η απουσία της υπογραφής των Leica καμερών και το γεγονός ότι στα renders το λογότυπο της Huawei είναι κάθετο τοποθετημένο, όπως θα το βρίσκαμε σε κάποια συσκευή με κάθετη διάταξη καμερών. Συνήθως, όταν οι κάμερες είναι κεντρικά τοποθετημένες η Huawei αποτυπώνει το λογότυπο της οριζόντια στο κέντρο της συσκευής.

Κατά τα άλλα, το Huawei Mate 30 Pro έχει τον γνωστό gradient χρωματισμό που χρησιμοποιεί η εταιρεία, η θύρα SIM είναι τοποθετημένη στην κάτω πλευρά δίπλα στη θύρα USB type-C και στο ηχείο. Επίσης, δεν υπάρχει πουθενά κλασική θύρα ακουστικών.

Να σημειώσουμε ότι δεν γνωρίζουμε την αυθεντικότητα των παραπάνω εικόνων και σε κάποια σημεία είναι εμφανές ότι μάλλον πρόκειται για προϊόν επεξεργασίας. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μην θεωρήσουμε ότι ο σχεδιασμός αυτός αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα ή πως είναι το τελικό design της συσκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα