Huawei Enjoy 20 Plus: Διέρρευσαν live φωτογραφίες και όλα τα χαρακτηριστικά

θαςε

Πριν λίγες ημέρες είχαμε τις πρώτες αναφορές σχετικά με τον επεξεργαστή του επερχόμενου Huawei Enjoy 20 Plus. Σήμερα έχουμε πλήρη διαρροή της συσκευής, η οποία όχι απλά μας αποκαλύπτει την εμφάνιση του οικονομικού μοντέλου, αλλά και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το Huawei Enjoy 20 Plus θα έρθει όντως με επεξεργαστή της MediaTek και συγκεκριμένα το μοντέλο MT6853, συνοδευόμενο από 6GB ή 8GB μνήμης RAM

και 128GB ενσωματωμένης μνήμης. Η οθόνη της νέας συσκευής της Huawei θα είναι τεχνολογίας LCD στις 6,63 ίντσες, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ενώ δεν υπάρχει κάποια οπή ή notch, αν και βλέπουμε συμμετρικά bezel περιμετρικά της οθόνης.

H selfie κάμερα της συσκευής κρύβεται σε μηχανισμό pop-up και ανέρχεται στα 16MP. Στο πίσω μέρος του Enjoy 20 Plus βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας σε στρογγυλό module, με κύριο αισθητήρα 48MP και δύο αισθητήρες 8MP και 2MP αντίστοιχα, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν τη χρήση τους. Το Enjoy 20 Plus έρχεται με μπαταρία 4.200mAh, με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης στα 40W.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την China Telecom, το Huawei Enjoy 20 Plus αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στις αρχές του επόμενου μήνα με άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα, γυαλιστερά χρώματα, μωβ, πράσινο, μαύρο και μπλε και θα υποστηρίζει δίκτυα 5G.

Keywords
Τυχαία Θέματα