Honor Band 4: Επίσημο με έγχρωμη AMOLED οθόνη και τιμή $29

21:15 6/9/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Ύστερα από την επίσημη παρουσίαση των Honor 8X και Honor 8X Max, η κινέζικη εταιρεία παρουσίασε στο κοινό και το νέο της fitness band, με ονομασία Honor Band 4, home button και έγχρωμη AMOLED οθόνη.

Με την κίνηση αυτή η Honor θα

προσπαθήσει φυσικά να εκθρονίσει το άκρως επιτυχημένο Mi Band 3 της Xiaomi λανσάροντας και αυτή το δικό της fitness band σε άκρως δελεαστική τιμή που δεν ξεπερνάει τα 30 δολάρια.

Το Honor Band 4 ενσωματώνει 0.95 ιντσών AMOLED panel με κυρτό γυαλί 2.5D, συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και NFC, καθώς και αντοχή στο νερό 5 ATM. Επίσης, διαθέτει μετρητή βημάτων, ανιχνευτή για τη λειτουργία ύπνου και αισθητήρα καρδιακού παλμού. Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής Huawei TruSleep 2.0 έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τον πλήρη κύκλο του ύπνου ενός χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης του βαθύ ύπνου REM (Rapid Eye Movement) για να παρέχει εν συνεχεία στο χρήστη εξατομικευμένες συστάσεις.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του TruSeen 2.0 είναι ότι καταγράφει τον καρδιακό παλμό καθ’ όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας του χρήστη, τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία, κ.α. Η μπαταρία του Honor Band 4 έχει χωρητικότητα 100 mAh και ο κατασκευαστής υπόσχεται 14 ημέρες αδιάλειπτης χρήσης. Το νέο wearable έχει διαστάσεις 43×17.2×11.5 mm και ζυγίζει 23 γραμμάρια.

Η Honor παρουσίασε επίσης το Honor Band 4 Running Edition με μονόχρωμη POLED οθόνη 0,5 ιντσών και μικρότερη μπαταρία στα 77 mAh (αυτονομίας 12 ημερών), αλλά με 6-axis αισθητήρα και δυνατότητα καταγραφής περισσοτέρων δεδομένων για τους δρομείς, όπως του ρυθμού, του μήκους των βημάτων, της χρονικής διάρκειας της επαφής τους με το έδαφος (ground contact time – GCT), κ.α. To Honor Band 4 Running Edition έχει διαστάσεις 40.5×14.8×11.2 mm και ζυγίζει 6 γραμμάρια.

Το Honor Band 4 έρχεται σε μαύρο, μπλε και ροζ χρώμα και κοστίζει CNY199, δηλαδή περίπου $29 ή €25. Η έκδοση Running προσφέρει τις επιλογές μαύρου, μπλε, κόκκινου, κίτρινου, πράσινου και ροζ χρωματισμού και η τιμή της είναι μόλις CNY99, δηλαδή κάτι λιγότερο από $15 ή €13. Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου στην Κίνα και ευελπιστούμε σύντομα και στην παγκόσμια αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα