Google Pixel 3a: Διέρρευσαν λίστες με τα χαρακτηριστικά και νέα renders σε μαύρο χρώμα [εικόνες]

12:12 7/5/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Το Google I/O 2019 ξεκινάει σε λίγες ώρες και αναμένουμε την εταιρεία να παρουσιάσει μερικές νέες συσκευές. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει leak αρκετές πληροφορίες για τα Google Pixel 3a και 3a XL. Ωστόσο, διέρρευσαν λίστες με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του Google Pixel 3a, καθώς και μερικές φωτογραφίες της συσκευής σε μαύρο χρώμα.

Ο Roland

Quandt του WinFuture δημοσίευσε τις λίστες στον λογαριασμό του στο Twitter. Τα χαρακτηριστικά είναι μεταφρασμένα στα Αγγλικά από άλλη γλώσσα, που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν ανακρίβειες.

Google Pixel 3a feature promo text (translated) pic.twitter.com/CODGKkoBEW

Roland Quandt (@rquandt) May 6, 2019

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά από τις λίστες αυτές είναι ότι το Google Pixel 3a θα έχει 5,6 ιντσών OLED οθόνη στα 1080p με αναλογία 19,5:9, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, διπλά front-facing ηχεία, τον Snapdragon 670 συνδυασμένο με το Titan M secure enclave της Google, 4GB LPDDR4X μνήμης RAM και 3.000mAh μπαταρία με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης στα 18W.

Όσον αφορά τις κάμερες είναι παρόμοιες με αυτές του Google Pixel 3. Η πίσω κάμερα είναι στα 12,2MP με διάφραγμα f/1.8 και έχει δυνατότητα καταγραφής 4K βίντεο. Η selfie κάμερα είναι στα 8MP με διάφραγμα f/2.

Σε αντίθεση με το Pixel 3, το Google Pixel 3a φαίνεται ότι έχει χώρο περισσευούμενο χώρο, καθώς διαθέτει θύρα ακουστικών. Ωστόσο, ούτε το Pixel 3a έχει δυνατότητα επέκτασης του χώρο αποθήκευσης. Στο εσωτερικό η συσκευή έχει Android 9 Pie και η Google έχει εγγυηθεί ότι θα λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού για τουλάχιστον 3 χρόνια, αν και η εγγύηση είναι μόνο για 2.

Τέλος, μερικές άλλες αξιοσημείωτες λεπτομέρειες που μάθαμε από τις λίστες είναι ότι θα έχει Google Assistant, Night Sight, Portrait Mode, και απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών στο Google Photos σε high-quality και όχι σε original, όπως όλα τα προηγούμενα Pixel smartphones.

Keywords
Τυχαία Θέματα