Devil May Cry 5 SE: Το επικό launch trailer για Xbox Series X/S και PlayStation 5


Το Devil May Cry 5 Special Edition ήρθε για τα next-gen Xbox Series X/S και PlayStation 5, με την Capcom να μας δίνει ένα επικό launch trailer. Ο τίτλος έρχεται πλήρως ανανεωμένος για τα νέα

συστήματα των Sony και Microsoft και η εταιρεία φροντίζει να μας φρεσκάρει τη μνήμη πριν μπούμε για άλλη μία φορά στη μάχη.

Το launch trailer ξεκινάει με τον Vergil, ο οποίος πλέον θα είναι playable χαρακτήρας, ενώ βλέπουμε και μερικά στιγμιότυπα από gameplay του που θα ενσωματωθεί στην ιστορία. Ο Nero φαίνεται να έχει πλέον την Devil μορφή του του και τις νέες του δυνάμεις. Dante και V ολοκληρώνουν το επικό βίντεο, με κάθε χαρακτήρα να δείχνει το διαφορετικό του gameplay αλλά και το δικό του theme.

Να θυμίσουμε πως το Devil May Cry 5 βγήκε αρχικά στο PlayStation 4, Xbox One και PC το 2019 και εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς (Βαθμολογία 9.5 στο Game20.gr). Η αναβαθμισμένη έκδοση για Xbox Series X/S και PlayStation 5 προσφέρει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο και βελτιωμένα γραφικά και ray-tracing, ενώ ήδη έχουμε δει ένα συγκριτικό βίντεο των δύο εκδόσεων.

Devil May Cry 5 SE: Το επικό launch trailer για Xbox Series X/S και PlayStation 5 - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα