Black Shark 3: Κυκλοφορεί 3 Μαρτίου με 270Hz touch-sensing και υποστήριξη 5G

Techblog.gr

Εδώ και αρκετό καιρό μαθαίνουμε διάφορα για τον διάδοχο του Black Shark 2, αλλά μέχρι σήμερα οι πληροφορίες που είχαμε ήταν ελάχιστες. Δύο νέες επίσημες αφίσες αποκαλύπτουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Black Shark 3, και όχι μόνο.

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες το απόλυτο gaming smartphone

Παλαιότερα είχε αναφερθεί ότι το Black Shark 3 θα διαθέτει τον Snapdragon 855, φόρτιση 27W και 12GB μνήμη RAM.

Τώρα, φημολογείται ότι το gaming smartphone θα διαθέτει τον Snapdragon 865 και η ταχυφόρτιση που θα υποστηρίζει θα είναι 65W. Επιπλέον, οι φήμες θέλουν το Shark 3 να έχει 5.000mAh.

Κατά τα άλλα, το Shark 3 γνωρίζουμε ότι θα έχει 16GB μνήμη RAM και η οθόνη του θα είναι QHD με δυνατότητα εναλλαγής ανάλυσης μεταξύ FHD και QHD. Επίσης, η οθόνη του θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ 60Hz, 90Hz και 120Hz.

Οι νέες αφίσες αποκαλύπτουν ότι το Black Shark 3 θα υποστηρίζει δίκτυα 5G, κάτι που ενισχύει τη χρήση του Snapdragon 865 ο οποίος θα προσφέρει και καλύτερες επιδόσεις στο gaming smartphone. Επίσης, η αφίσες αναφέρουν ότι η οθόνη του Black Shark 3 θα έχει touch-sensing 270Hz, ενώ η εταιρεία αποκαλεί την οθόνη του gaming smartphone ως “eSports Screen”.

Τέλος, και οι δύο αφίσες συμφωνούν σε δύο σημεία. Πρώτον, η εταιρεία θα αλλάξει το λογότυπο των Black Shark κάνοντας το πιο smooth, και δεύτερον, στις αφίσες αναφέρεται ότι το Shark 3 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 3 Μαρτίου του 2020 στην Κίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα