Asus ROG Phone 2: Άντεξε τα πάντα εκτός από τη φωτιά [βίντεο]

Techblog.gr

Τον προηγούμενο μήνα η Asus κυκλοφόρησε το νέο της gaming smartphone, το οποίο ήταν το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο με τον Snapdragon 855+. Φυσικά αναφερόμαστε στο εντυπωσιακό ASUS ROG Phone 2, το οποίο έπεσε τελικά στα χέρια του JerryRigEverything.

Τα βήματα που ακολουθεί ο JerryRig είναι γνωστά, έτσι ξεκίνησε να δοκιμάζει την αντοχή της οθόνης του ROG Phone 2 στις γρατζουνιές. Όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς διαθέτει προστασία Gorilla

Glass 6, η οθόνη άντεξε μέχρι το επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs πριν εμφανίσει τα πρώτα άσχημα σημάδια.

Επίσης, ο YouTuber τόνισε ότι οι γρίλιες των ηχείων του ASUS ROG Phone 2 φθείρονται εύκολα, κάτι το οποίο χαρακτήρισε ως αρνητικό διότι αντικαθίστανται δύσκολα. Όσον αφορά το προστατευτικό γυαλί των καμερών και το μεταλλικό πλαίσιο, το πρώτο αντιστάθηκε σθεναρά στο κοπίδι του JerryRig, αλλά το δεύτερο παραδόθηκε κατευθείαν.

Στη συνέχεια, ο JerryRig τα έβαλε με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος συνέχισε να λειτουργεί αρκετά καλά ακόμη και μετά από αρκετές γρατζουνιές. Κατά τη δοκιμή της φωτιάς, η οθόνη άντεξε περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν τα pixels παρουσιάσουν πρόβλημα. Ωστόσο, το OLED panel του ROG Phone 2 δεν επανήλθε ποτέ στην αρχική του κατάσταση.

Το βίντεο τελειώνει με το bend test στο οποίο το ASUS ROG Phone 2 αν και παρουσίασε μία μικρή κάμψη δεν εμφάνισε καμία σοβαρή ζημιά ή μόνιμη βλάβη. Σε γενικές γραμμές το νεότερο gaming smartphone της ASUS τα πήγε πολύ καλά. Αν θέλετε να δείτε το πλήρες βίντεο θα το βρείτε στην κορυφή του άρθρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα