Apple, καθυστερεί την κυκλοφορία του 12ιντσου Retina Macbook

Οι συνεχείς καθυστερήσεις του Broadwell της Intel, αναμένονται να αναγκάσουν την Apple να καθυστερήσει την κυκλοφορία του επερχόμενου/ φημολογούμενου 12 ιντσών Retina Macbook.Σύμφωνα με αναφορές, το Retina Macbook δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2014 ή τις αρχές του 2015.

Αυτό οφείλεται

στο ότι η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα 14nm Broadwell chips της Intel, τα οποία έχουν καθυστερήσει επανειλημμένα. Τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα για την Apple καθώς έχει ακουστεί ότι τα U Series Broadwell chips μπορεί να μην είναι έτοιμα μέχρι το Φεβρουάριο του 2015.

Το 12 ιντσών Retina Macbook αναμένεται να έχει Retina display και αναμένεται ως τον διάδοχος του Macbook Air. Αρχικά η Apple είχε σχεδιάσει την κυκλοφορία του τον χειμώνα του 2014 με την παραγωγή να άρχιζει το τρίτο τρίμηνο του ίδιου έτους.

Το νέο 12 ιντσών Retina Macbook αναμένεται να έχει την φορητότητα του 11 ιντσών Macbook Air, και να είναι το ίδιο ικανό, όσο αφορά την παραγωγικότητα του χρήστη, με το 13 ιντσών Macbook Air. Επιπλέον αναμένεται να έχει καινούργιο ultrathin design, ανασχεδιασμένο trackpad χωρίς μηχανικά μέρη και τέλος δεν θα έχει ανεμιστήρες για την ψύξη το οποίο θα το κάνει πρακτικά τελείως αθόρυβο.

Η καθυστερήσεις της Intel αναμένεται να έχουν αντίκτυπο και στην υπόλοιπη σειρά όπως τα ανασχεδιασμένα Macbook Pro και iMac.

Keywords
Τυχαία Θέματα