Apple Watch Series 4: Το καλύτερο σε πωλήσεις smartwatch της αγοράς

Techblog.gr

Η τέταρτη σειρά Apple Watch αποκαλύφθηκε πέρσι και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποστολές smartwatch αυξήθηκαν κατά 22% το 2018. Στην αναφορά της Counterpoint Research δεν αναφέρθηκε ο ακριβής αριθμός κομματιών που πουλήθηκαν, προηγούμενες εκτιμήσεις όμως κάνουν λόγο για περίπου 22.5 εκατομμύρια κομμάτια.

Η Apple κατάφερε να πουλήσει 11.5 εκατομμύρια κομμάτια του Watch

Series 4 από τις 21 Σεπτεμβρίου 2018 όπου και ανακοινώθηκε μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη. Ουσιαστικά, περισσότερες από τις μισές πωλήσεις smartwatch προέρχονται από το Watch Series 4. Αν και η ίδια η Apple δεν έχει σχολιάσει το όλο ζήτημα πιθανόν οι αυξημένες πωλήσεις του smartwatch να οφείλονται στις λειτουργίες του Watch που αφορούν την υγεία όπως το ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Στην δεύτερη θέση έρχεται το Watch Series 3 το οποίο επίσης ξεπέρασε σε πωλήσεις τα υπόλοιπα smartwatch της αγοράς.

Συνολικά τώρα το 70% του μεριδίου της αγοράς των smartwatch έχει μοιραστεί στις Apple, imoo, Samsung, Fitbit και Amazfit, με το Z3 4G LTE smartwatch της imoo να ξεπερνάει σε πωλήσεις το Series 1 Watch της Apple.

Το 2019 η πίτα αναμένεται να μοιραστεί λίγο καλύτερα με την Samsung να φτάνει στο 10%, την imoo να πέφτει από το 10% στο 9% ενώ Fitibit και Amazfit θα φτάσουν στο 7% και 5% αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα