Android Auto: Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Samsung smartphones

Techblog.gr

Η πρώτη φορά που μάθαμε για το Android Auto ήταν στις 25 Ιουνίου του 2014 στην Google I/O. Από τότε έχει υποστεί αρκετές αλλαγές και φέτος τον Μάιο έγινε διαθέσιμο σε πάνω από 30 χώρες. Το 2019 είναι μία χρονιά μεγάλων αλλαγών για την εφαρμογή με κύρια τον ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό του περιβάλλοντος χρήστη.

Ένα από τα πιο αξιόλογα χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης συσκευών,

η οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη αποκλειστικά στα Google Pixel, Nexus 5X και Nexus 6P. Η Google πρόσθεσε μερικά νέα smartphones της Samsung στη λίστα των συσκευών με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Android Auto.

Τα smartphones που προστέθηκαν στη λίστα είναι τα Samsung Galaxy S8, S8+, S9, S9+, S10, S10+, Note 8, Note 9, Note 10 και Note 10+. Σε κάθε περίπτωση, το smartphone θα πρέπει να τρέχει Android 9 Pie ή νεότερο και να έχει εγκατεστημένη τουλάχιστον την έκδοση 4.7 του Android Auto.

Τέλος, όπως είναι λογικό θα πρέπει να διαθέτουμε ένα Android Auto head unit ή κάποιο αυτοκίνητο που προσφέρει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων που διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό είναι ελάχιστα. Κάποιες εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει συμβατά οχήματα είναι η Skoda και η Audi.

Keywords
Τυχαία Θέματα