Τσίπρας: Μαύρα μάτια κάναμε να σας δούμε κ.πρωθυπουργέ

21:54 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Α. Τσίπρας μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τον Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον ότι συνεχώς λείπει από τη Βουλή:

«Κ. πρωθυπουργέ χαίρομαι που σας ξαναβλέπω σε αυτή την αίθουσα. Μαύρα μάτια κάναμε να σας δούμε»,

ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας την ομιλία του.

«Σήμερα ήταν σαν να ακούγαμε τον επικήδειο μιας κυβέρνησης. Ξανάρχεστε για να υπερασπιστείτε τα νέα μέτρα και τις περικοπές. Ελπίζουμε να μην σας ξαναδούμε όταν θα έρθετε να φέρετε και άλλα μέτρα. Ελπίζω να σας ξαναδούμε στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε.

«Όταν ήσασταν υπουργός Πολιτισμού, προσλαμβάνατε υπαλλήλους από τη Μεσσηνία στο Μουσείο της Ακρόπολης και είμαστε εμείς οι παλαιοκομματικοί. Έμαθα ότι ετοιμάζετε και ανασχηματισμό. Και ότι θα βάλετε και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Προτείνω να του αναθέσετε τη διαπραγμάτευση με τις ελβετικές αρχές. Αλλά επειδή μπορεί να μην είναι και τόσο αποτελεσματικός, βάλτε του αναπληρωτή τον κ. Κώστα Βαξεβάνη, τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε τη λίστα Λαγκάρντ. Μπροστά στην αποφασιστικότητά σας να ολοκληρώσετε το καταστροφικό σας έργο, δεν υπολογίζεται ούτε διαδικασίες, ούτε Σύνταγμα. Αναρωτιέμαι μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Πού βάζετε κόκκινη γραμμή;».

Τη στιγμή εκείνη και ενώ ο Τσίπρας μιλούσε, ο κ.Σαμαράς σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα προκαλώντας την οργή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν κάθεται ούτε λίγα λεπτά στα έδρανα ο πρωθυπουργός. Ε, βέβαια είχε δουλειά ο πρωθυπουργός. Δεν είναι δουλειά του να είναι στη Βουλή», σχολίασε.

Στη συνέχεια ο Σαμαράς είπε στον Τσίπρα: «Την επόμενη φορά που θα πρέπει να μιλήσω στο εξωτερικό θα παίρνω την άδειά σας», για να απαντήσει ο κ.Τσίπρας: «Χαίρομαι που θα ζητάτε την άδεια μου κύριε πρωθυπουργέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα