Τρεις ανήλικοι για τον θάνατο του βοηθού διαιτητή

15:44 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δυο παίκτες 15 ετών και ένας παίκτης 16 ετών κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του βοηθού διαιτητή σε αγώνα πρωταθλήματος εφήβων στην Ολλανδία που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 41χρονου διαιτητή.
Την Πέμπτη οι τρεις ανήλικοι παίκτες της Νιούεβ Άμστερνταμ Σλότεν θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστή σε δικαστήριο του Λέλισταντ ενώ σήμερα ο εισαγγελέας θα απαγγείλει κατηγορίες στους συλληφθέντες.
Για την ώρα οι τρεις ύποπτοι βρίσκονται σε περιορισμό και εναντίον τους θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, επίθεση και σωματική βία. Η αστυνομία

συνέλαβε τους τρεις ανήλικους παίκτες αμέσως μετά το συμβάν και ενώ ο άτυχος διαιτητής βρισκόταν στο έδαφος ωστόσο συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει αν χρειάζεται να προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις.
Η υπουργός σπορ της Ολλανδίας, Εντι Σίπερς τόνισε πως "είναι κάτι απολύτως τρομερό ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον χώρο του ολλανδικού αθλητισμού".
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομών με την Νιούεβ Άμστερνταμ Σλότεν να αποφασίζει να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα και να αναστείλει τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα