Τόρες: Μου έγινε εφιάλτης το El Nino

16:55 14/11/2012 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή της καριέρας του, το παρατσούκλι που συνοδεύει τον Φερνάντο Τόρες είναι "El Nino" δηλαδή ο μικρούλης, με τον Ισπανό επιθετικό να εξηγεί από πού προήλθε και να αποκαλύπτει πως για τον ίδιο ήταν ένας εφιάλτης.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Τόρες τόνισε: "Όταν ήμουν 16 χρονών και πήγα στα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης, κανένας δεν ήθελε να μου μιλήσει επειδή με θεωρούσαν απειλή. Με φώναζαν "El Nino", δηλαδή ο μικρούλης, αφού κανένας δεν ήξερε το όνομά μου. Προφανώς και δεν μου

άρεσε. Μου είχε γίνει εφιάλτης, αλλά στα αποδυτήρια είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Οι παίκτες προέρχονται από διαφορετικά μέρη της γης και έχουν διαφορετικούς ρόλους".
Ο Τόρες μίλησε και για τις πρώτες του εμπειρίες στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε σχέση με τις αντίστοιχες στην Λίβερπουλ λέγοντας: "Θυμάμαι ότι όταν πρωτοπήγα στη Λίβερπουλ, ο Πέπε Ρέινα με βοήθησε σε ό,τι ήθελε και έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για εμένα. Αυτό είναι βασικό κομμάτι μιας ομάδας. Πρέπει να επικρατεί καλό κλίμα, προκειμένου να δημιουργούνται φιλίες και να είναι καλές οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Σίγουρα δεν είναι εύκολο και δεν συμβαίνει πάντα, αλλά πρέπει να προσπαθείς γι' αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα