«Τον Άρη και την τρέλα μου την πληρώνω»

13:28 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τα όσα ακούγονται για το διάστημα που ο ίδιος βρισκόταν στην ΠΑΕ Άρης, ο Αντώνης Ζαμπέτας ξεκαθάρισε πως είναι πρόθυμος να προσκομίσει πόθεν έσχες και λογαριασμούς στην Κοινωνία Μελών Άρη καθώς, όπως είπε, αυτό που πληρώνει είναι η τρέλα του και ο Άρης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS" ο διευθύνων σύμβουλος του Άρη τόνισε: "Είμαι στη διάθεση της Κοινωνίας Μελών Άρη να δώσω απαντήσεις για ό,τι είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα κατά την περίοδο

που βρισκόμουν στην ΠΑΕ. Αυτή η λάσπη πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, δεν ανέχομαι από ανθρώπους με μηδαμινή προσφορά στον σύλλογο να μετατρέπονται ξαφνικά σε κατήγοροι. Σε ό,τι με αφορά, πόθεν έσχες, λογαριασμούς, ό,τι στοιχεία μου ζητηθούν θα τα προσκομίσω και μάλιστα θα επιδιώξω να τρέξει η διαδικασία. Τον Άρη και την τρέλα μου την πληρώνω, δεν έχω κάνει χρήση καρτέλας από το 2009 ενώ άλλοι πήραν πίσω χρήματα από τις εκχωρήσεις που έκαναν. Απαντήσεις υπάρχουν για όλα και θα δοθούν. Από το 2004 μέχρι το 2009 η ΠΑΕ πλήρωσε στην Εφορία 1,3 εκατ. ευρώ. Από το 2009 μέχρι το 2011 ξέρετε πόσα έδωσε στην αρμόδια ΦΑΕ; Συνολικά 8,5 εκατ. ευρώ. Και πριν από χρόνια υπήρχαν προβλήματα, υπήρχαν επίδικες υποθέσεις, ανέλεγκτες χρήσεις. Τον Δεκέμβριο του 2011 έκανα δηλώσεις για εξυγίανση και μου έλεγαν «πάρε ένα σέντερ φορ». Τον Ιούλιο του 2010 μιλούσα για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, όμως τότε όλοι καίγονταν για την πρόκριση επί της Γιαγκελόνια. Το αγωνιστικό, η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, κάλυπτε τα πάντα. Και μου φορτώνουν εμένα ευθύνες; Ποιοι; Αυτοί που έκαναν 5αετή συμβόλαια στον Κόκε και στον Νάτσο Γκαρσία; Πενταετίες; Λες και είναι στεγαστικό δάνειο. Το ‘χω ξαναπεί, η παραίτησή μου είναι στη διάθεση της διοίκησης. Αναλυτικότερα θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα".
Όσο για το άρθρο 99, ο Αντώνης Ζαμπέτας δήλωσε: "Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα. Δεν είμαι νομικός, από την ενημέρωση που έχω δεν δίνει οριστική λύση, αλλά μια προσωρινή βοήθεια στην ομάδα. Δεν έχει υιοθετηθεί το άρθρο 99 από κάποια ΠΑΕ μέχρι σήμερα. Θα αποφασίσουμε το καλύτερο για την ομάδα, δεν είναι σωστό να αναφερθούμε δημόσια σε όλες τις ενέργειες που θα γίνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα