«Το παιχνίδι μας στην Πυλαία»

20:25 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με στόχο αρχικά να φανεί ανταγωνιστικός κι από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΚΑΟΔ. Οι Δραμινοί δοκιμάζονται στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στο «Δικέφαλο του Βορρά», για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο προπονητής τους, Κώστας Μέξας, παραδέχθηκε πως θα πάνε στο «PAOK Sports Arena» για να κάνουν

το παιχνίδι τους: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με πολύ έμπειρα παιδιά, με πολύ καλό προπονητικό τιμ. Έχει αρκετούς παίκτες από την περσινή ομάδα, που ξέρουν τη φιλοσοφία του προπονητή. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε».

Αναφορικά με τη χθεσινή (04/10) εκδήλωση, στην πλατεία Ελευθερίας, πρόσθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΑΟΔ: «Ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για την ομάδα μας. Έγινε αυτή η εκδήλωση για να ανοιχτεί η ομάδα προς τον κόσμο της πόλης, να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά τους παίκτες και να γίνουν και αυτοί σιγά σιγά κοινωνοί της προσπάθειας που κάνει χρόνια η ομάδα μας. Ελπίζω ο κόσμος της Δράμας να ανταποκριθεί ακόμα περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τα πρώτα σημάδια της φετινής χρονιάς αυτό δείχνουν. Ευελπιστούμε σε μια καλύτερη συνέχεια κι ελπίζουμε και από την πλευρά μας μέσα στο γήπεδο να ανταποδώσουμε την στήριξη αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα