Τελειώνει το σίριαλ του Πράνιτς

10:34 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει θετικά το σίριαλ της μετεγγραφής του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης μπακ χαφ ενημέρωσε τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πως οι επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για να μείνει ελεύθερος βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «πράσινους» και εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 32χρονος παίκτης περιμένει να πάρει μέρος των χρημάτων που προβλέπονται από το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα, πριν αποχωρήσει από αυτή. Ο λόγος της συγκεκριμένης κίνησης είναι να καλύψει τη διαφορά στις ετήσιες απολαβές του, λόγω της σαφώς μικρότερης πρότασης που έχει από το «τριφύλλι». Ο Πράνιτς αμείβεται με 700 χιλιάδες ευρώ από τους Πορτογάλους ετησίως, ενώ οι «πράσινοι» του προσφέρουν 250 χιλιάδες ευρώ.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει οριστικά το θέμα του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τους «πράσινους», μόλις φτάσουν τα απαραίτητα έγγραφα από την πρώην ομάδα του, τη Ντόλφινς. Μέχρι τότε θα προπονείται με το «τριφύλλι».

Keywords