Τα συμφωνήσανε Άρης και Σηφάκης

19:48 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Σε συμφωνία με τον Μιχάλη Σηφάκη για τον διακανονισμό του χρέους προς τον διεθνή τερματοφύλακα ήρθε η ΠΑΕ Άρης η οποία έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει να υπαχθεί στο άρθρο 99.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
"Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση του φακέλου για την υπαγωγή στο άρθρο 99 έκανε σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με προσωπικές ενέργειες του προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη και τη θετική στάση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη.
Ο κ. Ηλιάδης ταξίδευσε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας διακανονισμού του χρέους προς τον Σηφάκη.
Όπως είναι γνωστό, η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει πριν από έναν μήνα περίπου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συναντήθηκε στην Αθήνα με τον δικηγόρο του διεθνή τερματοφύλακα κ. Κεχαγιόπουλο και τον εκπρόσωπό του κ. Τοπίδη".

Keywords